\ Mühendislik Fakültesi Bilgi ve Farkındalık Eğitim Programına tüm ME101 Öğrencilerinin Katılımı Zorunludur.

Tarih ve Saat

20 Ekim 2018 - 10:00

Yer

Güzel Sanatlar Fakültesi Binası 302 - 303 - 304 - 305 Numaralı Derslikler

Mühendislik Fakültesi öğrencilerine yönelik ve özellike birinci sınıf öğrencilerini hedefleyen, aşağıdaki konu başlıklarında bilgi ve farkındalık seminer programı düzenlenecektir.

ME 101 öğrencilerinin katılımı zorunludur.

Eğitim Programı

• Mühendislik Uygulamalarının Evrensel ve Toplumsal Boyutlarda Sağlık, Çevre ve Güvenlik Üzerindeki Etkileri
  • Etik İlkelerine Uygun Davranma, Mesleki ve Etik Sorumluluk Bilinci; Mühendislik Uygulamalarında Kullanılan Standartlar
  • Girişimcilik, Yenilikçilik Hakkında Farkındalık; Sürdürülebilir Kalkınma
  • Proje Yönetimi, Risk Yönetimi ve Değişiklik Yönetimi
  • Mühendislik Çözümlerinin Hukuksal Sonuçları

20 Mart Cumartesi günü Rektörlük Binası İnan Kıraç Konferans Salonu’nda gerçekleşecek eğitim programı sonunda bir ölçme değerlendirme sınavı yapılacaktır ve sertifika verilecektir.

Eğitim Günü: 20 Mart Cumartesi
Eğitim Saati: 10.00 – 18.00