Makine Mühendisliği Tanıtım Toplantıları Güz 2018 – 11

Seminer

ME 101 Makine Mühendisliğine Giriş dersi kapsamında düzenlenen bir meslek tanıtım semineridir

Makine Mühendisliği Tanıtım Toplantıları Güz 2018 – 10

Makine Mühendisliği Tanıtım Toplantıları Güz 2018 – 9

Makine Mühendisliği Tanıtım Toplantıları Güz 2018 – 8

Makine Mühendisliği Tanıtım Toplantıları Güz 2018 – 7

Makine Mühendisliği Tanıtım Toplantıları Güz 2018 – 6

Seminer

Eğitim Semineri: Bulut Tabanlı Yerli Mühendislik (Sonlu Elemanlar Analizi) Platformu – SIMULARGE

Seminer

In this talk, Dr.Erhan Turan will discuss the current and future state of CAE Market. He will then introduce their new solution called Simularge Express.

Bölüm Semineri: Yükseköğretimde Kalite Değerlendirmesi

Seminer

Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü ANSI’nın, Amerikan Eğitim Bakanlığı ve çeşitli düşünce kuruluşları ile üniversitelerin kalitesi konusunda ortak yaptığı çalışmalar konusunda malumat verilecektir.

Türkiye ile Bitcoin arasındaki ilginç ve kadersel ilişki

Seminer

Bitcoin ve blockchain (blokzinciri) nedir ve aralarında nasıl bir ilişki var?

Mühendislik Fakültesi Bilgi ve Farkındalık Eğitim Programına tüm ME101 Öğrencilerinin Katılımı Zorunludur.

Seminer

Mühendislik Fakültesi öğrencilerine yönelik ve özellike birinci sınıf öğrencilerini hedefleyen, aşağıdaki konu başlıklarında bilgi ve farkındalık seminer programı düzenlenecektir.

Makine Mühendisliği Tanıtım Toplantıları Güz 2018 – 2

Nano-particle Agglomeration Modeling using Local Interactions

Seminer

The agglomeration of nanoparticles is of growing importance in industrial production processes of nanomaterials.

Reconstructing Muscles from Photography using Artificial Intelligence

Seminer

Use of genetic optimization and artificial neural network techniques in obtaining the temporal contractile behavior of skeletal muscle.

Seminer: Piezoelectric shear-based torsion actuators

Dr. Pelin Berik
4 Mayıs Cuma, 15:45, Mühendislik Binası B213

Seminer: Tasarım Odaklı Düşünme

Seminer

Bir icat ve inovasyon yaklaşımı olarak tasarım odaklı düşünme.

Araştırma Sohbetleri:

KARMAŞIK SİSTEMLER KONFERANS DİZİSİ